fbpx
Connect with us

Galatasaray blæste Maccabi Tel Aviv ud af banen i Istanbul her til aften, efter at tyrkerne vandt med hele 102-63 i Abdi Ipecki Arena.

Tyrkerne leverede denne sæsons absolut bedste præstation på banen i Euroleague, imod et israels hold, der forsvarsmæssigt ikke havde noget at byde på.

Aftenens kamp var nemlig endnu et eksempel på at israelerne virkelig har store forsvarsmæssige problemer i deres spil, som altså nu er ved at koste dem sæsonen. Allerede ved halvleg førte Galatasaray med 52-39, inden de lukkede og slukkede for alt håb i fjerde periode, som de vandt med 30-11.

De eneste to lyspunkter hos Maccabi Tel Aviv var Andrew Goudelock (22 point), og Sonny Weems (12 point), der var de eneste to spillere, der scorede dobbeltcifre.

For Israelerne blev Jon Diebler topscorer med 21 point, imens Alex Tyus blev noteret for 18 point. Tyske Tibor Pleiss og Vladimir Micov skrev sig begge ind med 16 point.

Ikke meget stolthed over ‘’Israels stolthed’’ Maccabi

‘’Israels stolthed’’, som de også går under navnet, har dermed ikke meget at være stolte over længere. For tre år siden vandt Maccabi Tel Aviv Euroleague-turneringen, men siden denne succes er alt gået i den forkerte retning. Sidste år spillede de den værste sæson i klubbens historie, og dette ser altså ud til at gentage sig i år.

Efter 19 kampe indtager israelerne en 15. plads i tabellen med blot 6 sejre og 13 nederlag, og har nu endnu mindre chancer for at tage en plads i kvartfinalen. Galatasaray derimod er kravlet op på 14. pladsen, ligeledes med 6 sejre og 13 nederlag, men er nu indbyrdes bedre, efter aftenens resultat.

Galatasaray spiller allerede torsdag aften igen, hvor de på udebane møder by-rivalerne Fenerbahce. Maccabi Tel Aviv tager samme dag imod russiske UNICS Kazan, der kun har en enkelt sejr mere end Maccabi.

Læs også

Euroleagues hottest hold i øjeblikket kommer fra Serbien

Et bundopgør af de vigtige mellem Galatasaray og Maccabi Tel Aviv

Foto: Galatasaray Basketbol

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

More in EuroLeague