fbpx
Connect with us

Crvena Zvezda er holdet med det største momentum i Euroleague i øjeblikket, med fem sejre i træk. Fem sejre, der ikke er faldet mod hvilke som helst hold i turneringen.

Storhold som Real Madrid, CSKA Moscow, Zalgiris Kaunas, Fenerbahce Istanbul, og senest Maccabi Tel Aviv torsdag aften med 67-71, har måtte se sig slået af de forsvarende serbiske mestre, der virker ustoppelige i øjeblikket.

Langsomt men effektivt, er de kravlet længere og længere op af tabellen, og deler nu sjettepladsen i tabellen med 10 sejre og 8 nederlag.

Det samme kan man ikke just sige om israelerne, der med nederlaget til Crvena Zvezda distancerer sig mere og mere fra playoffpladserne, med deres nu 6 sejre og hele 12 nederlag på en 13. plads. Sidste år spillede Maccabi en mareridt sæson, og det samme billede begynder at tegne sig i denne sæson.

Sejr for anden gang i træk

Det var for anden gang i denne sæson at serberne slog Maccabi Tel Aviv. Det var dog ikke en nem en af slagsen. Kampen var tæt i store perioder af opgøret, primært med hjemmeholdet fra Israel i front.

Drew Goudelock og Colton Iverson sørgede for at Maccabi var i front med 67 – 62 med fire minutter igen. Men så hev gæsterne igen deres fantastiske forsvar op af skuffen, og arbejdede sig tålmodigt tilbage igen, for til sidst at vinde kampen 67-71.

Serberne blev ledt til sejren af Stefan Jovic med sine 14 point, 7 assists og 3 rebounds, og Ognjen Kuzmic med sine 8 point, 9 rebounds, 2 assists og 2 steals. Den nyerhvevede Deon Thompson fik stadigvæk ikke fuld spilletid men nåede på 14 minutter at registrere sig med 10 point.

Hos Maccabi spillede Andrew Goudelock en stor kamp med hans 19 point og 5 rebounds, efterfulgt af Colton Iverson med 13 point, Sonny Weems med 12, og Victor Rudd med 11 point.

Foto: KK Crvena Zvezda

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

More in EuroLeague