fbpx
Connect with us

Annoncør/Advertising

Da Fullcourt er Danmarks største hjemmeside om basketball, er der naturligvis mulighed for at erhverve sig reklameplads. Vi bliver ofte nævnt på danske fora samt gennem MetroXpressen, hvor vi kontaktes til input omkring NBA.

Vores side er derfor oplagt som reklamesøjle for virksomheder, der gerne vil eksponere sig på landsplan, da vores læsere strækker sig ud over hele Danmark og ikke mindst til udlandet.

Vi tilbyder billige månedlige, kvartal og halvårlige rater såvel som pakkeløsninger. Som samarbejdspartnere sigter vi altid at give jer den bedste mulige løsning, der passer til netop jeres virksomhed.

Med en annonce på Fullcourt.dk får du mulighed for at reklamere, meget målrettet mod et meget købestærkt segment, med personer der har interesse i sport og amerikansk livsstil.

+ Vi er et nyhedssite i en rivende udvikling.

+ Brugerfremgang i alle årene.

+ Købestærkt segment.

Kontakt vores annoncesalg på casper@fullcourt.dk

Lige nu søger vi sponsor til livestream og podcast

Som noget nyt er vi begyndt at producere mere og mere TV og podcast, men det er en bekostelig affære at kaste sig ud i. Derfor er vi meget interesserede i sponsorer til dette. Din virksomhed vil fremgår som “Præsenteret af XX” både før under og efter programmerne. På video-delen kan der naturligvis fremvises reklamefilm.

Muligheder:

Topbanner

Baggrund

Annoncer i sidebjælke

Totalt ejerskab af siden (inkludere alle annonceformer)

Advertorial / Sponsoreret artikel

Der kan opnås rabat ved længere aftaler. F.eks. gives der 10% rabat på den samlede aftale over seks måneder. Og 20% i rabat på aftaler gældende for et år ad gangen.

I snit vil din annonce blive vist til mellem 10000 og 12000 brugere på en måned.

Kontakt vores annoncesalg på casper@fullcourt.dk