fbpx
Find os her

Den tidligere Hørsholm-spiller har fået en fantastisk start på sit nye college, Barry University, hvor han i forrige uge blev kåret til ugens forsvarsspiler i conferencen. Samtidig har holdet fået en solid start på turneringen, hvor de har vundet syv ud af otte kampe. Dette interview blev lavet umiddelbart før holdets sjette kamp, som også blev til en sejr. Den kan du læse mere om her: God start for Daniel Mortensen i NCAA2

Daniel Mortensen har i sine otte kampe noteres sig for 11 point, 5 rebounds, 2 assist, og et enkelt blok pr. kamp. Herunder har han skud 42% bag 3eren. Se interviewet med Daniel Mortensen øverst i artiklen.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Internationalt