fbpx
Find os her

I alt ti europæiske spillere blev i nattens NBA-draft råbt op af NBA-kommisær Adam Silver, heraf blev tre af dem valgt i første runde.

Det første europæiske navn der blev råbt op, var ikke overraskende Luka Dončić, som på forhånd var blevet spået som et Top 5 pick. Dončić blev valgt af Atlanta Hawks, som efterfølgende tradede ham til Dallas Mavericks.

Herefter blev den 21-årige Moritz ”Mo” Wagner valgt som det 25. pick af Los Angeles Lakers, imens Dzanan Musa blev det sidste europæiske navn i første runde, som nr. 29 af Brooklyn Nets.

I anden runde åbnede Phonix Suns ballet op ved at vælge franske Elie Okobo som nr. 31, og som 39. blev tyske Isaac Bonga valgt af Los Angeles Lakers.

Ligeefter Bonga blev blev lettiske Rodion Kurucs valgt af Philadelphia 76’ers som nr. 40. Den yngste spiller på draftlisten, den 18-årige ukrainer Issuf Sanon, blev også valgt i draften, af Washington Wizards som nr. 44.

The Lebron of Ukraine” Sviatoslav Mykhailiuk, eller bare Svi, blev valgt som nr. 47 af Lakers, imens litauiske Arnoldas Kulboka blev valgt at Charlotte Hornets som nr. 55.

Sidste europæiske navn i nat var Giannis Antetokounmpo’s yngre bror Kostas, som blev valgt som den allersidste spiller i nat (60), af Dallas Mavericks.

Du kan læse meget mere om de fleste af ovennævnte spillere ved at klikke på navnene, eller klikke her. Du kan også læse alt om de største profiler fra NCAA som blev valgt i nattens draft ved at klikke her.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra Internationalt