fbpx
Find os her

NBA

Akoon-Purcell med debut i NBA Summerleague

Den tidligere MVP af Basketligaen spillede i nat sin første kamp for Denver Nuggets i NBAs Las Vegas Summerleague.

Foto: Yannick Coppin

Som tidligere reporteret bruger DeVaughn Akoon-Purcell  sin sommer sammen Denver Nuggets og NBA Summerleague. I nat startede Las Vegas Summerleague, hvor Akoon-Purcell og resten af Denver Nuggets spillede deres første kamp mod Minnesota Timberwolves. Kampen blev en dramatisk affære i fjerde periode, da Timberwolves næsten indhentede Nuggets efter at have været i hul på 20 point. Kampen endte 70-69 til Denver Nuggets

Den tidligere Bakken-spiller kom på banen ved begyndelsen af anden periode, og var straks en faktor for Denver. Akoon-Purcell spillede 17 minutter. Han blev registreret for 4 point, fik 2 rebounds, 2 assists og et steal. Der er dog fejl i statistikkerne og hans to fast break point og steal i slutningen af tredje periode blev tildelt Scott Machado.

Akoon-Purcell ramte blot tre af sine syv skud, men var, som vi kender ham, aggressiv i sine drives til kurven og jagtede angrebsrebound og løse bolde. Han var måske lidt for tændt til kampen, da han endte med fire fejl, hvor et par af dem nok var unødvendige.

Efter at have gjort god figur i anden og tredje periode, kom Akoon-Purcell på banen i de døende minutter af kampen, hvor Minnesota febrilsk forsøgte at fuldføre deres comeback. Her spillede han imidlertid ikke den store rolle. Denver lod deres to NBA-spillere Malik Beasley og Monte Morris styre showet til sidst.

Denver Nuggets og DeVaughn Akoon-Purcell spiller deres anden kamp i Las Vegas i nat mod Boston Celtics.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Annonce
Annonce
Annonce

Mere fra Denver Nuggets