fbpx
Connect with us

Basketligaen

Horsens IC forlænger med center

Der er travlhed i Horsens IC for tiden. For fire dage siden præsenterede horsensianerne deres nye cheftræner i form af slovenske Lukas Varga, og i dag, onsdag d. 20 maj, har HIC offentliggjort, at klubben fortsætter samarbejdet med holdets danske center Lasse Elbæk Pedersen.

Den 2 meter og 11 centimeter høje dansker har underskevet en et-årig kontraktforlængelse, så parterne nu har papir på hinanden til udgangen af næste sæson.

Med forlængelsen kan den 26-årige center se frem til at påbegynde sine fjerde sæson for Horsens IC, og dette er noget, han glæder sig til.

“Det føles rigtigt, hver gang jeg trækker den gule trøje over hovedet. Det er altid betryggende at være omgivet af HIC-familien, og de rammer de sætter for spillerne. Horsens er familie, og jeg glæder mig til at være omgivet af skønne mennesker igen,” siger Lasse Elbæk til Horsens IC i forbindelse med offentliggørelsen af kontraktforlængelsen.

Vestjyden har været i en fin udvikling, siden han debuterede for Bakken Bears i landets bedste række. I indeværende sæson står han noteret for 21 Basketliga-kampe med et snit på 8,6 point, 4,9 rebounds og 1,3 assists.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er skribent på Basketligaen. Når jeg ikke skriver artikler på Fullcourt, skriver jeg helt sikkert på en anden historie, da jeg til daglig studerer journalistik. Jeg har en stor interesse for basketball og et blødt punkt for dansk basketball, DeMar DeRozan og Russell Westbrook.

More in Basketligaen