fbpx
Find os her

Fullcourt mødte Chris Nielsen til en snak om Randers Cimbria’s forløbige resultater i denne sæson da kronjyderne gæstede sydsjælland tidligere på ugen.

Inden denne uges opgør mod Team FOG Næstved, stod kronjyderne med tre sejre og fire nederlag. Et resultat som ændrede sig til fire sejre og fire nederlag efter sejren over Næstved. Du kan læse mere om kampen ved at klikke her.

Snakken bredte sig derudover til et fokus på ændringerne i den indeværende, der har resulteret i langt færre kampe, hvilket profilen mener er en kæmpe katastrofe for ligaen, da det ikke hænger sammen med det faktum, at Basketligaen ønsker at brande sig mest muligt.

Ændringer der ligeledes har resulteret i at han nu overvejer sin fremtid, som professionel basketball spiller, fortæller han til Fullcourt i interviewet.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra Basketligaen