evn-dk
Fullcourt
Seneste nyheder fra

Basketligaen

16. august, 2017 - 7:28 af Casper Pedersen
Det bliver et særdeles spændende mandskab, Bakken Bears skal forsøge at genvinde det danske mesterskab og kvalificere sig til Champions League med. Her til morgen kunne klubben præsentere holdets sidste spiller.
14. august, 2017 - 20:43 af Daniel Christiansen
Simon Bjørnebo Neidhardt fik sin basketopvækst i Aarhus, da han tørnede ud for EBAA og siden Bakken Bears 14/15-sæsonen, men i 15/16-sæsonen tog han turen sydpå til Randers, hvor det blev til en enkelt sæson hos Randers Cimbria. Her...
13. august, 2017 - 19:22 af Daniel Christiansen
Stevnsgade er så småt ved at have holdet på plads til den kommende sæson, og søndag eftermiddag præsenterede man to spillere – en ny udefra og en gammel kending af klubben. Salman Khan vender tilbage til klubben på højeste...
8. august, 2017 - 9:50 af Casper Pedersen
Efter to sæsoners fravær fra landets bedste række, er brasilianske Luciano de Souza igen klar til at optræde i Basketligaen. Senest prøvede han lykken i SISU, men det gik ikke og nu prøver han sig så i Stevnsgade.
6. august, 2017 - 20:15 af Boba Keseric
Lukas Varga siger farvel til Horsens IC efter mange år hos de gule som både spiller og træner, til fordel for nye udfordringer i den svenske topklub Södertalje Kings.
4. august, 2017 - 20:00 af Casper Pedersen
10 solide spillere, er hvad Team FOG Næstved mener er nok for at konkurrere om et kommende Basketliga-mesterskab. Her til aften rundede klubben truppen af med amerikanske Ray Sanders.
4. august, 2017 - 15:57 af Daniel Christiansen
Sidste sæson var absolut ikke en sæson, Stevnsgade vil kigge tilbage på med glæde. I efteråret tabte man samtlige kampe, og allerede kort inde i sæsonen måtte man skille sig af med en del kontraktspillere grundet dårlig økonomi, mens...
3. august, 2017 - 20:48 af Casper Pedersen
Der var i den grad lagt op til en nyhed, af det helt store, da Team FOG Næstved i eftermiddags kunne fortælle, at man havde skrevet under med en stor profil. Og det tør i den grad siges var...
2. august, 2017 - 16:52 af Aske Strandbygaard
Efter fire sæsoner i Basketligaen siger den danske profil Iffe Lundberg farvel og tak. Nu hedder det i stedet ¡Hola España!, hvor han i de kommende to sæsoner skal spille for catalonske ICL Manresa.
1. august, 2017 - 21:02 af Casper Pedersen
Med træningsstart på mandag, er tiden lige ved at løbe fra Team FOG Næstved. Her til aften var det nemlig blot den ottende spiller, til næste års trup, der blev præsenteret.
MENU