fbpx
Find os her

Som vi for 14 dage siden kunne berette, så havde den tidligere Horsens-spiller, og finalernes MVP, Brian Fitzpatrick fået en skade, som betød at hans eventyr i Japan blev forpurret.

Derfor har han henover jul og nytår ledt efter en klub, han kunne spille resten af sæsonen for. Til Fullcourt fortalte han, at Basketligaen bestemt var en mulighed. Vi kan nu desværre konkludere at de danske basketfans, ikke får Fitzpatrick at se igen i denne omgang.

Det bliver derimod den tjekkiske klub, Prostejov der får glæde af hans kvaliteter. Projestov spiller i landets bedste liga, sammen med Bakken Bears’ modstander i Champions League, NEZ Nymburk. Her lægger de pt i midten af rækken med otte sejre og ni nederlag. Til sammenligning har Nymburk 16 sejre og blot et enkelt nederlag på førstepladsen.

Prostejov domineres primært af den tjekkiske guard Roman Marko, som lige nu snitter 13 point, 8 assist og 5 rebounds pr. kamp.

Læs mere:
Fitzpatrick tilbage til Basketligaen?
Svendbor vinder i sidste sekund over mestrene
Basketligaen Power Ranking: December

Foto: Martin Qvist Tyron

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Basketligaen