fbpx
Find os her

Pokalturneringen

Skal dit hold være med i Pokalturneringen?

DBBF har i år forsøgt at re lancere Pokalturneringen, så man vil få flere hold med, som kan kæmpe om den fine guldpokal. Læs her hvordan dit hold kan være med i dette års turnering,

Foto: DBBF

Der har de seneste år været frafald i tilmeldte hold i pokalturneringen, men det skal være slut nu. DBBF har lagt hjernerne i blød, og er kommet frem til en ny struktur, som der skal sikre, at de laveste hold har mulighed, for at komme længere i turneringen.

Det sker ved at dele de indledende runder op i regioner, så man først og fremmest møder hold fra sin egen omegn. Dermed bliver omkostningerne for transport væsentlig nedjusteret, da man sikrer at ingen skal over storebælt før de havner i den sidste landsdækkende runde.

Samtidig så indtræder ligaholdene først efter nytår, når de to hold fra henholdvis øst og vest er fundet. Disse to hold bliver i første omgang lagt sammen med de fire laveste hold fra ligaen, om videre deltagelse. Herefter rykker de tre vindere af de seks hold videre til slutspillet, som så bliver en knockout face som starter i kvartfinalen, hvor de sidste fem ligahold træder til, så der i alt er otte klubber tilbage.

Pokalturneringen er åben for alle seniorhold, så selv dit serie 3 hold kan være med. Det er tilmeld gratis, at deltage, så der er ingen undskyldninger for at være med.

Vi på Fullcourt ser frem til den nye struktur, som vi kommer til at dække endnu tættere end vi har gjort hidtil. Så hiv fat i din formand, og fortæl ham, at i skal være med! Der tilmeldingsfrist den 15. august.

Du kan læse mere om tilmelding og turneringen på DBBFs hjemmeside her.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra Nyhedsoversigt