fbpx
Find os her

Podcast

FullTalk: Rundt om Euroleague og Final Four 2018

På fredag går det endnu engang løs i Euroleague Final Four, som denne gang i er Serbiens hovedstad Beograd. Der er stadig mange i Danmark, der ikke følger Europas bedste klubturnering, så derfor har vi sat vores to eksperter i Euroleague i stævne, til at fortælle nærmere om turneringen, og ikke mindst Final Four.

Lyt også til podcasten på iTunes.

Der bliver besvaret en masse spørgsmål i denne podcast. Så hvis du brænder inde med en masse spørgsmål omkring Euroleague, så er det en god idé at høre med i denne podcast.

Podcasten blev lavet i samarbejde med Nordic Basketball, så leder du efter nyt basketball tøj, så besøg siden nu.

Vi kommer for det første ind på hvordan Euroleague opstod, og hvad det er for en turnering. Samtidig runder vi holdene i Euroleague, samt hvilke hold der kan være med dette fine selskab.

På fredag starter Final Four i Beograd. Final Four er en speciel måde at afgøre en så stærk klubturnering, men vi kigger lidt på hvad fordelene og ulemperne er for dette format. Vi kommer naturligvis også ind på de fire finalehold, samt kigger på profilerne og hvem der er favoritter til at tage titlen.

Sidst men ikke mindst kigger vi lidt nærmere på, hvor langt Danmark er på at få et hold i Euroleague.

så lyt med i denne podcast, som klæder dig ordentlig på til weekendens Final Four. Og husk at følg med her på Fullcourt weekenden igennem, hvor du vil se video interviews fra profilerne og en masse artikler om turneringen.

Vært: Casper Pedersen
Eksperter: Jakob Boe Christensen og Boba Keseric.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra EuroLeague