fbpx
Find os her

Efter endnu en OL-finale, og OL-guldmedalje siger Carmelo Anthony farvel og tak til det amerikanske landshold.

Efter Tony Parker, Manu Ginobili, Andres Nocioni siger den amerikanske stjerne, Carmelo Anthony, nu også farvel og tak til landsholdet efter fire Olympiske turneringer.

Det blev til i alt fire medaljer for den 32-årige forward der har vundet bronze i 2004, og tre guldmedaljer i henholdsvis 2008, 2012 og 2016. Han blev dermed den første basketball spiller nogensinde til at vinde tre Olympiske turneringer.

”Det var det for mig,” udtalte Carmelo Anthony efter kampen med tåre i øjnene, ”jeg ved at det her det er enden.” slutter han med at udtale.

USA vandt den tredje OL-finale i træk, da de søndag aften slog Serbien med overbevisende 96-66. Læs mere om finalen ved at klikke her.

Foto: FIBA.com

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra Landshold