fbpx
Connect with us

Basketligaen

Team FOG Næstved hiver atlet fra NCAA

Team FOG Næstved kan præsentere endnu en amerikaner til holdkortet, som er ved at forme sig til et komplet mandskab.

Team FOG Næstved kunne i går præsentere deres sidste amerikaner til det sydsjællandske mandskab. Det blev en forstærkning på centerpositionen med Jarel Spellman der kommer frisk ud af college. De seneste fire år har han spillet i NCAA på holdet Sacred Heart University.

“Han er en stor alsidig spiller som er fantastisk shot-blocker og rebounder til holdet. Offensivt har han et mellemdistanceskud samt stærkt nærvær omkring kurven,” fortæller cheftræner Arnel Dedic i TFN’s pressemeddelse.

Den forrige sæson i NCAA snittede Spellman 7.9 point, 7.9 rebounds og 2.9 blocks på 27 minutter. Med sine 208 centimeter kommer Spelman til at have en stor rolle både defensivt og offensivt:

“Han er en stor alsidig spiller som er fantastisk shot-blocker og rebounder til holdet. Offensivt har han et mellemdistanceskud samt stærkt nærvær omkring kurven. For hans størrelse har han et godt touch som vi får glæde os. Jarel Spellman skal gøre en forskel for os i begge ender af banen.”

Jarel Spellman var i følge Team FOG Næstved andensidste mand til holdkortet og de forventer at præsentere sidste spiller inden for kort tid. I mellemtiden kan du tjekke highlights fra Spellman i NCAA:

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen