fbpx
Connect with us

NBA

Portland Trail Blazers henter Robert Covington i jagten på slutspilssucces

Portland Trail Blazers og Houston Rockets har indgået en handel med Robert Covington som omdrejningspunkt.

Tidligt tirsdag morgen kom det frem, at de to slutspilshold fra den forgangne sæson, Houston Rockets og Portland Trail Blazers, har indgået et trade, der sender Robert Covington til Portland, mens Houston Rockets som betaling får Trevor Ariza og 2 første runde valg den anden vej.

Robert Covington vil være en velkommen tilføjelse hos Portland, der har manglet dybde på wing-positionen siden de sidste sæson mistede Al-Farouq Aminu og Moe Harkless.

Covington er på mange måder den moderne prototype på en 3-and-D spiller i NBA. Den tidligere All-Defensive first team spiller, kom ind i ligaen som undrafted rookie i 2013, men har udviklet sig til en af ligaens bedste forsvarsspillere, mens han over hele karrieren har scoret på 36% af sine 3-pointsforsøg.

Den dygtige forsvarsspiller vil formentlig gå direkte ind i Trail Blazers startopstilling sammen med Damian Lillard, CJ McCollum, Carmelo Anthony og Jusuf Nurkic.

Rebuild i Houston?

Mens handlen indikere, at Trail Blazers satser på slutspilssucces i den kommende sæson, ligner det i højere grad, at der er et rebuild undervejs i Houston.

Med rygterne om, at både Russell Westbrook og James Harden skulle ønske deres afgang i Houston, kan Trevor Ariza både forventes enten at blive tradet igen inden trade deadline, til at opnå flere draftpicks, eller agere overgangsspiller indtil unge kræfter er klar til at overtage holdet.

Det formodes derfor, at det er de to fremtidige førsterundevalg, der har været omdrejningspunktet i handlen og grunden til at Rockets har takket ja.

Hvad der præcist kommer til at ske i Houston den kommende tid, er endnu uvist, men alle forlydninger går på, at dette ikke bliver den sidste handel fra den traditionsrige klub.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA