fbpx
Connect with us

NBA

Toronto Raptors forsvarer sig til anden runde

Toronto Raptors er videre til anden runde af playoffs efter en dominerende forsvarsindsats i nat.

Foto: Flickr - Keith Allison

Inden menneskeheden gør sig klar til at forsvare sig selv mod de dødes hær i Game of Thrones, burde de måske se film af Toronto Raptors defensive indsats mod Orlando Magic. Efter første kamp, hvor Magic overraskende vandt 104-101, har de ikke været i stand til at score mere end 100 point i en kamp.

I nattens kamp vandt Toronto Raptors 115-96. Det var fjerde sejr i streg, og Raptors er nu klar til anden runde. De 96 point, var de højeste antal point, som Magic scorede efter første kamp. I to kampe nåede de ikke over 85 point. Nattens kamp var en ligeså dominerende indsats, som de tidligere kampe. Orlando Magic ramte blot 38,6% af deres skud og kun 26,5% af deres treere. Med otte minutter igen af kampen blev Kawhi Leonard skiftet ud, da Raptors var oppe 105-75. De sidste minutter spillede bænken færdig.

Leonard scorede 27 point og ramte alle sine fem trepointere. Pascal Siakam havde 24 og Kyle Lowry scorede 14 point. Det var første gang, at Orlando Magic var i playoffs siden 2012, og selvom deres visit var kort, varede det nok alligevel en kamp længere end de fleste havde forventet.

I anden runde skal Toronto Raptors møde Philadelphia 76’ers, som ligeledes slog deres modstander, Brooklyn Nets, ud i nat. Toronto Raptors vandt tre ud af de fire indbyrdes opgør i løbet af den regulære sæson. Men alle kampene fandt sted før Tobias Harris kom til Sixers. Så det vil være et nyt hold, de skal op i mod.

Køb dit NBA-gear her

More in NBA