fbpx
Connect with us

NBA

Sæsonens sidste MVP barometer

Det er igen blevet tid til en top fem over ligaens mest betydningsfulde spillere i indeværende sæson.

Forrige1 af 6Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

I et officielt brev til hele basketballverdenen, erklærede Adam Silver, i sidste uge, NBA for suspenderet i minimum 30 dage.

”This hiatus will last at least 30 days and we intend to resume the season, if and when it becomes safe for all concerned.”

Dermed blev kampen mellem Dallas Mavericks og Denver Nuggets formodentlig den sidste i denne sæsons grundspil. Med den antagelse i baghovedet, kan vi gøre status på et intenst og medrivende grundspil, hvor især to hold, og deres respektive stjerne, har skabt overskifterne.

Med lidt over 60 kampe spillet tegner der sig et billede af magtforholdet i ligaen. Den 35 årige, LeBron James, har i den seneste tid domineret alt og alle, mens Milwaukee Bucks moser derudaf med en WIN% på 81,5.

Der har ikke været megen tvivl blandt eksperter igennem sæsonen: Giannis Antetoukounmpo er ligaens mest betydningsfulde spiller. Men qua LeBron’s seneste form, har tvivlen så småt fundet vej til MVP diskussionen. Spørgsmålet er om LeBron reelt havde muligheden for at indhente Giannis, hvis sæsonen havde været 82 kampe?

Svaret finder du muligvis i denne sidste/endelige MVP barometer/rangering for sæsonen.

Det bliver kun de første fem i MVP rangeringen, som får en kommentar med på vejen. Her er de fem spillere som fuldgøre en top 10.

#10 Jimmy Butler, Miami Heat

#9 Jayson Tatum, Boston Celtics

#8 Nikola Jokic, Denver Nuggets

#7 Anthony Davis, Los Angeles Lakers

#6 Luka Doncic, Dallas Mavericks

Forrige1 af 6Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA