fbpx
Connect with us

NBA

OKC sender Chris Paul til Phoenix Suns

Oklahoma City Thunder har allerede haft travlt med at sende spillere videre. Chris Paul er næste mand, som har fundet et nyt hold. Han er blevet sendt til Phoenix Suns, hvor han tilslutter sig et spændende ungt hold.

Foto: Flickr - Keith Allison

Espn’s Adrian Wojnarowski har her til aften bekræftet, at Chris Paul er blevet traded fra Oklahoma City Thunder til Phoenix Suns. Aftalen mellem holdene sender Chris Paul og holdkammeraten Abdel Nader til Phoenix, og Thunder får Ricky Rubio, Kelly Oubre, Ty Jerome, Jalen Lecque og et førsterundevalg i 2022.

Chris Paul kommer til det spændende Phoenix Suns hold, som spillede fantastisk basketball i boblen. Det bliver spændende at se Paul spille sammen med Devin Booker, og om han kan få DeAndre Ayton til at blive endnu bedre. Chris Paul er blevet All-Star 10 gange, og det må være et tegn på at Phoenix Suns går efter at komme i næste sæsons slutspil. Han har to sæsoner tilbage på sin kontrakt, med en Player-Option efter denne sæson. Han kommer fra en flot sæson, hvor han hjalp et meget undertippet Thunder hold til slutspillet. Han blev udnævnt til endnu en All-Star kamp i en sæson, hvor han præsterede 17, 6 points, 6,7 asissts og 5 rebounds i gennemsnit per kamp.

OKC har gang i handlerne

Oklahoma City Thunder er godt i gang med handlerne. Allerede inden NBA åbnede for trades kl 18 den 16. november blev det bekræftet, at de havde sendt tyske Dennis Schröder til Los Angeles Lakers. De får også endnu et førsterundevalg til deres enorme samling, som de har samlet de seneste sæsoner. Efter deres trade med Phoenix Suns har de fået tre førsterundevalg ud af Russel Westbrook, som de sendte til Houston Rockets sidste sæson.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg har været skribent hos Fullcourt siden august 2019. Jeg har været fan af NBA i mange år, og jeg har også en stor interesse for NCAA.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA