fbpx
Connect with us

Boston Celtics

#Offcourt – LeBron James og Lakers har hersket på de sociale medier

Denne uges #Offcourt er propfyldt med lækkerier. Dansende NBA-spillere, Donovan Mitchell som dommer og LeBron James, der har overhalet MJ og lavet et album med rapperen, 2 Chainz.

Foto: Erik Drost, Flickr.com

Denne uges #Offcourt er propfyldt med lækkerier. Vi starter som altid med lidt højdepunkter fra ugen der gik.

New Orleans Pelicans og Utah Jazz spillede mod hinanden i starten af ugen, og her trak Kyle Korver en angrebsfejl. Det er dog ikke ham man skal holde øje med. Prøv at se Donovan Mitchell på sidelinjen, hvordan han dømmer helt synkront med dommeren. Mitchells fodarbejde sætter virkelig prikken over i’et.

DeMarre Carrolls trepointsskud er simpelthen så genialt, at Brooklyn Nets bænken bliver nødt til at danse.

Til det næste SoMe opslag, skal vi tjekke ind hos Sacramento Kings og deres Litty Committee som har fået to nye medlemmer. Sacramentos Litty Committee er grundlagt af alle dem som er nummer tre i deres familierække, nemlig, Frank Mason III, Harry Giles III og Marvin Bagley III.

Nu skal vi have lidt gode vibes og lidt mere dans. Serge Ibaka og OG Anunoby er begge helt tosset med det her musiknummer.

Fun Facts: Musik nummeret Umqombothi er fra filmen Hotel Rwanda og samtidig en sydafrikansk øl.

To spillere fra Denver Nuggets, man ikke har set så meget i år, er Isaiah Thomas og Michael Porter Jr. De har haft travlt med at komme tilbage i form.

Sidste uge var ikke særlig sjov for Boston Celtics, men ugen efter var lidt sjovere. Se bare på Kyrie Irving, hvor meget en uge kan ændre ens humør.

NBA-spillere har skabt en trend med at give deres sko til fans. Men hvad nu, hvis en fan ikke vil tage imod dem?

Portland Trail Blazers kom hjem efter syv udebanekampe, som tog godt og vel 14 dage. Så der er ingen tvivl om at Damian Lillard var en træt mand, da han igen var at finde i sine vante rammer. Men det ville hans lille søn slet ikke være med til.

Efter Klay Thompson nærmest helt alene slog Denver Nuggets, var han i rigtig godt humør. Det forstår man godt efter han scorede ni 3’ere og lavede 39 point.

Channing Frye og Kevin Love var ude og køre en tur, da de så en fyr med en Richard Jefferson-trøje på. De kunne simpelthen ikke holde sig fra at drille ham lidt.

Cavaliers’ maskot, Moondog, havde travlt med at flirte lidt med en tilskuer, imens Danny Green bare gerne ville have kampen startet, så han fyrede lidt karatespark efter maskotten.

Nikola Jokic er slet ikke færdig med leve livet. Her kommer han ind til kamp siddende på en container med privat chauffør.

Efter en straffescoring og en timeout, skulle Cody Zeller have et straffeskud mere. Men alle de andre spillere havde åbenbart glemt det kun var et straffeskud. Så Cody Zeller fik sig lige et steal og to ekstra point. En lidt mærkelig situation, må man sige.

LeBron James overhaler MJ og laver et album med 2 Chainz

Som overskriftten tyder på, så overhalede LeBron James, Michael Jordan på topscorer-listen. Det havde hans tidligere holdkammerater nogle kommentarer til.

Samtidig med at LeBron overhalede Michael Jordan, så var han også producer på 2 Chainz’ nye album.

Los Angeles Lakers slutspilshåb forsvinder.

Los Angeles Lakers har haft en lidt turbulent sæson, og nu tyder det på, at de ikke kommer i playoffs. Derfor har internettet, haft det skægt på deres vegne.

Efter at slutspilschancerne bliver mindre og mindre, vil LeBron nok gerne have Luke Walton fyret. Det har det amerikanske medie The Ringer lavet en sang om.

Det her spil er faktisk ret så genialt af LeBron, som håbede på at kunne få to boldbesiddelser.

View this post on Instagram

Checking in on the Lakers…😂

A post shared by Bleacher Report (@bleacherreport) on

Han prøvede så igen mod Denver Nuggets, dog uden held.

Kuzma bliver nødt til at skubbe LeBron, for at få ham til at spille forsvar.

Sidste uges #Offcourt – NBA til Oscars og Nikola Jokic ‘joker’ rundt på de sociale medier

Køb dit NBA-gear her

28 år gammel. Portland Trail Blazer fan og basketballspiller i Brønshøj Basketballklub. Har fulgt med i NBA i ca. 21 år.

More in Boston Celtics