fbpx
Connect with us

Brooklyn Nets

Jimmy Butler vil væk fra Minnesota

Jimmy Butler vil, efter blot en enkelt sæson i Minnesota, væk fra klubben.

Foto: Fiba.com

Der har længe været spekulationer omkring Minnesota Timberwolves, og den generelle utilfredshed der herskede i truppen.

Jimmy Butler har ikke lagt skjul på, at han ikke har været tilfreds med arbejdsindsatsen fra sine medspillere, og har samtidig tøvet med at underskrive en ny kontrakt. Hans oprindelige kontrakt udløber næste sommer.

Det har hele ugen været rapporteret at ham og Timberwolves’ cheftræner, Tom Thibodeau skulle mødes og diskutere problemerne de stod overfor i den kommende sæson. Dette møde skulle afholdes i dag i Los Angeles, og det har tydeligvis været så problematisk for de to parter, at finde en løsning, at Butler nu føler sig nødsaget til at søge andetsteds.

De tre topkandidater til at signe den 29-årge forward skulle i følge ESPN være Brooklyn Nets, Los Angeles Clippers og New York Knicks.

Alle tre klubber har fra næste sommer plads i budgettet til at give Butler en max-kontrakt, når hans nuværende udløber med Wolves.

Jimmy Butler kom til Minnesota sidste sommer fra Chicago Bulls i et trade for blandt andet Kris Dunn og Zach Lavine.

Butler har været vigtig for Minnesota, hvor han blandt andet egenhændigt sørgede for, at de kom i slutspillet for første gang i 13 år.

Hvis du vil læse mere om problemerne i Minnesota, kan du klikke her.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Kasper er tidligere redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Brooklyn Nets