fbpx
Connect with us

Atlanta Hawks

Nets sender Crabbe til Atlanta

Brooklyn Nets sender Allan Crabbe, 17. valget i årets draft og deres førsterundevalg i 2020 til Atlanta Hawks for Taurean Prince og Hawks’ andenrundevalg i 2021.

Brooklyn Nets forbereder sig på free agency og sender Crabbe og hans kontrakt på $18 millioner til Atlanta. På den måde rydder Nets deres lønbudget og har nu $46 millioner i cap-space til sommerens free Agency. Det vil være nok til hele to maks-kontrakter, hvis de lader D’Angelo Russell gå til et andet holdEfter sigende skulle Nets’ drøm være at skrive under med både Kyrie Irving og Kevin Durant, der begge kan være free agents til sommer.

Ifølge ESPN, skulle der være en stærk gensidighed mellem Irving og Nets om en kontrakt til sommer. Hvis de skulle få Irving, men ikke Durant, kan Nets bringe Russell tilbage på en maks også. Russell er restricted free agent, hvilket betyder at Nets har mulighed for at matche enhver kontrakt han bliver tilbudt. De kan altså selv styre, om de vil have ham.

Hawks har nu tre førsterundevalg i top 20 til årets draft. Nummer; otte, ti og 17.

Det giver Hawks en række muligheder for, hvordan de kan bruge dem. De kan naturligvis vælge tre nye spillere, og tilføje unge talenter til deres unge kerne med blandt andre Trae Young og John Collins. På den måde får de et rigtigt ungt og talentfuldt hold, som kan bygges op fra bunden igennem de næste par sæsoner. De kan også forsøge at bytte deres tre picks for mere etablerede spillere og forsøge, at komme i slutspillet næste år. Dette ville også give en stærkere sag i free agencyhvor de måske ville kunne lokke nogle af de knap så profilerede stjerner til. De kan også forsøge at komme længere op i draften. Måske helt op i top 5, hvis de kan lave en pakke med alle tre førsterundevalg.

*Tradet går først officielt igennem d. 6 juli grundet administrative regler.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Bosat i Århus og redaktør på NBA. Har en stor kærlighed til Los Angeles Lakers.

More in Atlanta Hawks