fbpx
Connect with us

NBA

NBA All Star-startere er offentliggjort

Starterne til All Star-kampen 2019 er fundet. Der blev ikke plads til spillere som Luka Doncic, Derrick Rose og Dwyane Wade som ellers havde fået et stort antal stemmer fra fansene.

Stephen Curry & LeBron James, Flickr - Eric Whitley
Foto: Eric Whitley, Flickr.com

Starterne til All Star-kampen 2019 er offentliggjort.

For West kommer LeBron James til at være kaptajn, imens Giannis Antetokounmpo får lov at føre an for East. James endte som den spiller med flest stemmer af alle, og derved bliver han førstevælger til den første live-transmitteret All Star-draft nogensinde. Det bliver den 7. februar.

Fra East blev de to guards Kemba Walker og Kyrie Irving også valgt sammen med Kawhi Leonard og Joel Embiid. Fra West får de to kaptajner muligheden for at vælge mellem James Harden, Stephen Curry, Paul George og Kevin Durant.

Det var fansene, journalisterne og spillernes stemmer der talte, da starterne skulle vælges i denne omgang. Til at finde de resterende 14 All Stars er det udelukkende trænerne der må stemme.

Selvom flere millioner havde stemt endte det stadig med at den ene forward-position i West skulle afgøres af en tiebreaker. Paul George og Anthony Davis havde nemlig fået lige mange stemmer, og dermed var det fansenes stemmer på George der endte med at afgøre udfaldet, og hans plads som starter.

Ifølge Twitter-profilen Mavs Nation var det også et tæt kald med den 19-årige rookie, Luka Doncic. Han manglede efter sigende blot seks stemmer fra spillerne, fra at blive All Star-starter.

All Star-weekenden løber fra den 15-17 februar, og bliver afviklet i Charlotte.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Kasper er tidligere redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA