fbpx
Connect with us

LA Clippers

Los Angeles lander to superstjerner

Los Angeles Clippers landede endelig Kawhi Leonard og Paul George.

Foto: Fiba.com - Chensiyuan- Flickr

Clippers. Det var altid Los Angeles Clippers. Hele året har vi hørt rygter om, hvordan lillebroren i L.A, var favoritterne til at lande Kawhi Leonard. Langt om længe gik det så opfyldelse. Kawhi Leonard rejser hjem til Californien til en firårig kontrakt på 142 millioner dollars.

Men ikke nok med det. Clippers har lige ødelagt NBA Twitter. De har også sikret sig Paul George, som kommer fra Oklahoma City Thunder i bytte for Shai Gilgeous-Alexander, Danilo Gallinari og et hav af draft picks. Fire ubeskyttede draft picks, et beskyttet og rettighederne til at bytte valg to gange, er hvad Thunder fik PG13. Det er et kæmpe bytte, som Thunder fik halet i land for dette års tredjeplads i MVP-løbet.

Kawhi Leornard ønskede i sidste ende ikke at danne et superhold med Lebron James og Anthony Davis. Hans ventetid gav Clippers muligheden for at udarbejde byttet med Oklahoma City. Leonard havde snakket med George om muligheden for at spille sammen i L.A. George gik straks til ledelsen og bad om at blive byttet.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in LA Clippers