fbpx
Find os her

NBA

Live: NBA Trade Deadline 2019

Live-bloggen der giver dig alle handler fra NBA’s mest dramatiske og intense dag: Trade-deadlinen.

Foto: Twittertrends, Flickr.com

Her får du løbende alle trades og spekulationer fra de sidste og afgørende timer:

17:40 Aftenens helt store samtaleemne er, om Anthony Davis forlader New Orleans til fordel for Los Angeles Lakers, men ifølge ESPN’s Adrian Wojnarowski, er der på nuværende tidspunkt ingen kommunikation mellem de to.

17:44 En anden af aftenens mulige hovedpersoner er Memphis’ guard, Mike Conley. Han udtalte tidligere i dag, at han vil spille alle steder, skulle han ske at blive tradet.

18:00 Marc Gasol er endnu en spiller, der muligvis bliver tradet her til aften, og han venter selv i spænding på en afgørelse. Det ligner det i hvert fald på hans twitter:

18:30 Så har vi aftenens første trade: Ifølge Shams Charania trader Houston Rockets, James Ennis til Philadelphia 76ers i mod at bytte 2. rundevalg i 2021.

18:32 Ifølge Journalisten Marc Stein forsøger Charlotte Hornets ihærdigt at komme af med Frank Kaminsky inden aftenens deadline.

18:40 LeBron James forsøger ifølge websitet Bleacher Report ikke at presse på denne aften, for at skaffe Anthony Davis eller andre superstjerner til klubben. Han siger selv, at han er tilfreds med den nuværende situation, og at der ikke er mere, han behøver at få i denne liga, som han ikke allerede har.

19:00 Boston Globe’s Adam Himmelsbach rapporterer, at der er flere i Pelicans-organisationen, der ønsker et AD-trade, men at ejerne ikke lader det ske, fordi deres opmærksomhed er på byens Football-hold, New Orleans Saints, og derved er de ikke forstyrret af den konstante mediebevågenhed, der omsværmer klubben lige nu.

19:05 Så har vi aftenens andet trade. Nikola Mirotic skifter til Milwaukee Bucks skriver Woj på sin twitter. Det bliver efter sigende for Jason Smith og den nyligt erhvervede Stanley Johnson.

19:10 Mirotic-tradet kommer tilsyneladende også til at involvere draftvalg. Der er ifølge forlydender fire 2.rundevalg involveret i aftalen, som alle ender op i New Orleans.

19:12 Houston trader Nik Stauskas og Wade Baldwin til Indiana Pacers – Hvad de får tilbage vides endnu ikke.

19:16 Houston Rockets modtager Cash Considerations og et 2.rundevalg fra Indiana Pacers i bytte for Baldwin og Stauskas.

19:18 Woj opdaterer – ingen Cash Considerations alligevel. Pacers waiver Baldwin og Stauskas med det samme.

19:26 New Orleans Pelicans får efter sigende Denvers 2019 2.rundevalg, Washingtons 2020 2.rundevalg, Washingtons 2021 2.rundevalg, Milwaukee’s 2020 2.rundevalg, samt Jason Smith og Stanley Johnson for Nikola Mirotic.

19:33 Midt i al trade-snakken annoncerer Brooklyn Nets at de fra i morgen af, har Caris LeVert klar igen. Det er som en nyerhvervelse for New York-mandskabet.

19:46 Ricky Rubio kommer lige med sin egen opsigtsvækkende bombe på denne højdramatiske dag:

19:48 Stort tillykke til Isaiah Thomas og her på redaktionen krydser vi fingre for, at han ikke bliver tradet.

19:52 Memphis Grizzlies har tradet Garrett Temple og JaMychal Green til Los Angeles Clippers. De modtager til gengæld Avery Bradley.

19:53 Ifølge Woj er Toronto Raptors millimeter fra at nærme sig Marc Gasol.

19:56 SÅ KOM DEN. Memphis modtager Jonas Valanciunas, Delon Wright, C.J Miles og et 2024 2.rundevalg fra Toronto Raptors for Marc Gasol.

20:01 Ike Anigbogu bliver fritstillet af Indiana Pacers grundet tradet de lavede tidligere med Houston Rockets.

20:19 Marcin Gortat bliver fritstillet af Los Angeles Clippers. Det rapporterer Shams Charania.

20:24 Anthony Davis ser ud til at blive hos New Orleans Pelicans. Det skrev Marc Stein fra New York Times. Der er blot 36 minutter tilbage inden deadlinen.

20:28 Los Angeles handler i Los Angeles. Mike Muscala bliver sendt fra Clippers til Lakers i bytte for Michael Beasley og Ivica Zubac.

20:31 Skal Labissiere trades fra Sacramento Kings til Portland Trail Blazers for Caleb Swanigan.

20:35 Grizzlies er endnu engang aktive og henter Tyler Dorsey i Atlanta Hawks og sender Shelvin Mack tilbage.

20:37 Tradet mellem Los Angeles-klubberne er ifølge flere parter for at skabe en ekstra plads i truppen for Lakers, så de kan hente en spiller på Buy-out-markedet efter trade deadline. Her er Carmelo Anthony blandt andet en mulighed.

20:40 Adrian Wojnarowski rapporterer at Mike Conley bliver i Memphis Grizzlies. De har været i snak med flere forskellige organisationer, men de har ikke kunnet blive enige.

20:43 Woj skriver at Orlando trader for at få Markelle Fultz.

20:44 Orlando sender Jonathon Simmons, et beskyttet 1.rundevalg og et 2.rundevalg for Markelle Fultz fra Philadelphia 76ers. De to draftvalg er fra henholdsvis Oklahoma City Thunder og Cleveland Cavaliers.

20:50 Marc Stein rapporterer at New York Knicks køber Wesley Matthews ud af sin kontrakt efter trade deadline.

20:52 Los Angeles Clippers vælger ifølge Chris Haynes fra Yahoo Sports at fritstille Milos Teodosic.

20:56 Ifølge Shams Charania er Indiana Pacers i førersædet til at signe Wesley Matthews efter trade deadline.

20:57 Enes Kanter bliver efter sigende købt ud af New York Knicks efter trade deadline.

21:00 Nu er det officielt. Anthony Davis’ agent Rich Paul siger at Davis med sikkerhed bliver i New Orleans Pelicans.

21:04 Jabari Bird trades fra Boston Celtics til Atlanta Hawks. Han har ikke spillet denne sæson, og kommer formentligt heller ikke i spil for Atlanta grundet hans voldelige baggrund. Han bliver fritstillet i Atlanta med øjeblikkelig virkning.

21:11 Greg Monroe og et 2.rundevalg sendes til Brooklyn Nets fra Toronto Raptors.

21:14 Anthony Davis melder, at han har i tankerne at spille samtlige kampe for New Orleans Pelicans resten af sæsonen.

21:18 Wayne Ellington, der blev tradet til Phoenix i går, bliver købt ud. Detroit Pistons er frontløberne til at skrive under med ham.

21:20 På Lonzo Ball’s Instagram Story har han netop slået denne video op. Det er muligvis en oprørt point guard, der befinder sig i Lakers.

21:21 Ifølge Woj er Robin Lopez så godt som en fri mand, efter at have startet samtale med ledelsen, om at blive købt ud ad sin kontrakt med Chicago Bulls.

21:29 Robin Lopez-historien vender på en tallerken. John Paxson har fortalt, at han ikke har nogen intention, om at købe Robin Lopez ud. Han siger dog, at ting kan ændre sig.

21:36 Vi lukker ned for denne gang og siger tak til alle der fulgte med – glædelig deadline day!

Her får du alle trades fra de seneste 24 timer:

 • Officielt: Toronto Raptors sender Greg Monroe og et 2.rundevalg til Brooklyn Nets.
 • Officielt: Orlando Magic modtager Markelle Fultz fra Sixers og sender Jonathon Simmons, et beskyttet 1.rundevalg og 2.rundevalg den anden vej.
 • Officielt: Shelvin Mack fra Memphis Grizzlies ryger til Atlanta Hawks i bytte for Tyler Dorsey.
 • Officielt: Kings handler i Trail Blazers. De får Skal Labissiere i bytte for Caleb Swanigan.
 • Officielt: Mike Muscala sendes fra Clippers til Lakers. Den anden vej ryger Michael Beasley og Ivica Zubac.
 • Officielt: Toronto Raptors giver Jonas Valanciunas, Delon Wright, C.J Miles og et 2024 2.rundevalg for Memphis Grizzlies’ Marc Gasol.
 • Officielt: Memphis Grizzlies får Avery Bradley fra Los Angeles Clippers for Garrett Temple og JaMychal Green.
 • Officielt: New Orleans Pelicans modtager hele fire 2.rundevalg, Jason Smith og Stanley Johnson for Nikola Mirotic, der bliver sendt til Milwaukee Bucks.
 • Officielt: Houston Rockets modtager et 2.rundevalg fra Indiana Pacers i bytte for Wade Baldwin og Nik Stauskas.
 • Officielt: James Ennis forlader Houston Rockets til fordel for Philadelphia 76ers. De to hold bytter 2.rundevalg i 2021.
 • Officielt: Sacramento Kings sender Zach Randolph og Justin Jackson til Dallas Mavericks for Harrison Barnes.
 • Officielt: New Orleans Pelicans sender Wesley Johnson til Washington Wizards i bytte for Markieff Morris.
 • Officielt: Chicago Bulls trader Bobby Portis, Jabari Parker og et 2.rundevalg til Washington Wizards for Otto Porter Jr.
 • Officielt: I et tre-vejs-trade sender Cleveland Cavaliers, Alec Burks og et 2.rundevalg til Sacramento Kings. Cleveland Cavaliers får til gengæld Brandon Knight, Marquese Chriss og et beskyttet 1.rundevalg fra Houston. Houston Rockets selv får Iman Shumpert, Wade Baldwin og Nik Stauskas.
 • Officielt: Phoenix Suns henter Tyler Johnson og Wayne Ellington i Miami Heat, imens Ryan Anderson ryger den anden vej.
 • Officielt: Philadelphia 76ers modtog Tobias Harris, Boban Marjanovic og Mike Scott fra Los Angeles Clippers i bytte for Landry Shamet, Wilson Chandler, Mike Muscala, 2020 1.rundevalg, 2021 1.rundevalg, 2021 2.rundevalg og 2023 2.rundevalg.
 • Officielt: Thon Maker skifter fra Milwaukee Bucks til Detroit Pistons i bytte for Stanley Johnson.
 • Officielt: Los Angeles Lakers laver et mindre move ved at anskaffe sig Reggie Bullock fra Detroit Pistons, som tilgengæld får Svi Mykhailluk.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Mere fra NBA