fbpx
Connect with us

Miami Heat

Jimmy Butler er på vej til Florida

Jimmy Butler er på vej til Miami for en 4-årig maximum kontrakt.

Foto: FIBA.com

Jimmy Butler skal huske at pakke solcremen efter, at han er blevet enig med Miami Heat om en firårig kontrakt på 142 millioner dollars. Butler har de seneste par år hoppet rundt fra hold til hold. Han blev byttet fra Chicago Bulls til Minnesota Timberwolves for to sæsoner siden. Sidste sæson pakkede hans sine tasker og tog lidt mere syd på til Philadelphia.

Nu skal han helt til South Beach og træde i sin ven Dwayne Wades fodspor. Philadelphia 76’ers og Miami Heat arbejder på en byttehandel, som vil sende Josh Richardson til Sixers. Richardson, som for nylig var i Danmark, snittede sidste sæson 16,6 point, 3,6 rebounds og 4,1 assists. Butler leverede 18,7 point, 5,3 rebounds og fire assists per kamp.

Parterne arbejder stadig på at få handlen helt på plads, da de er nødt til at involvere et tredje hold. Dallas Mavericks så ud til at være det hold, hvor enten Goran Dragic eller Kelly Olynyk og Derrick Jones Jr. skulle sendes til Texas. Men holdene kunne ikke blive enige.

Jimmy Butler,som bliver 30 til september, er også et klassisk eksempel på, at man skal passe på, hvad man siger i sine unge år – for internettet glemmer ikke:

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Miami Heat