fbpx
Connect with us

LA Lakers

Howard tilbage i Los Angeles

Dwight Howard er endnu en gang at finde i Lakers-trøjen. Mon hans andet ophold bliver mere succesrigt end det første.

Foto: Flickr - Jose Garcia

Dwight Howard har fået en aftale om frikøb med Memphis Grizzlies. Aftalen kommer i forlængelse af et kontrakt tilbud fra Los Angeles Lakers. I en uvant situation for den tidligere stjerne er kontrakten ikke fuldt garanteret. Signalet fra den historiske klub er klart; forstyr holdet og det er farvel.

Howard har længe haft et dårligt ry i de omklædningsrum, han har været en del af. Siden hans storhedstid i Orlando har Howard overskredet sin besøgstid i Lakers, Houston Rockets, Atlanta Hawks, Charlotte Hornets. Sidste sæson spillede han blot ni kampe for Washington Wizards, men var vist ikke ligefrem savnet i de andre 73.

Muligheden åbnede sig for Howard, da DeMarcus Cousins gik ned med en skade i sidste uge. Howard deltog i en prøvetræning med Joakim Noah, som også var i Lakers’ overvejelser. Her overbeviste han holdet om, at hans ryg var god igen efter operation og genoptræning. Han mødtes desuden med Anthony Davis, Rajon Rondo og Javale McGee foruden dele af trænerstaben. Her overbeviste han deltagerne om, at han ikke havde noget bunden og erkendt, at han ikke længere var en all star-spiller.

Med andre ord er han altså klar til at tage en mindre rolle på sig, og gøre hvad han kan for holdet i den. Det er imidlertid en slagstale, som Howard efterhånden har perfektioneret. Han har de sidste tre sæsoner overbevist hold om, at nu var han nået til et nyt kapitel i sin karriere.

Hvis ikke han kan få det til at fungere på banen – og udenfor – i denne situation med Lebron James og Anthony Davis, så må Howard nok erkende, at det sidste kapitel i hans karriere i skrevet færdigt.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in LA Lakers