fbpx
Connect with us

Houston Rockets

Rockets venskab med Kina er kommet i fare

Houston Rockets er efter et politisk relateret opslag kommet i modvind i Kina.

Foto: Arkivfoto

Man skal tænke sig om, inden man ytrer sig på de sociale medier. Det må Houston Rockets’ generel manager, Daryl Morey, sande.

Morey har på det sociale medie Twitter, vist sin støtte til folket oven på de voldsomme demonstrationer i Hong Kong i protest mod et maskeringsforbud fremsat af regeringen.

Tweetet, der efterfølgende er blevet slettet, lød: Fight for Freedom. Stand for Hong Kong.

Det kinesiske basketballforbund, CBA, har efterfølgende været ude og kritisere tweetet på den sociale platform, Weibo, og meddelt, at man fremadrettet vil suspendere alt samarbejde med Houston Rockets. Noget af en bet, da Rockets altid haft en stor stjerne i Kina takket med den tidligere NBA-profil, Yao Ming, der spillede hele sin karriere for Houston Rockets.

Rockets ejer, Tilman Fertitta, har efterfølgende været ude og afvise, at det er den officielle holdning fra Houston Rockets. Fertitta fortæller, at klubben ikke er en politisk organisation, og at Moreys holdninger ikke er holdninger, som klubben deler.

Slutteligt fortæller Fertitta, at Morey “er den bedste GM (generel manager, red.) i ligaen” og at parterne nu arbejder positivt videre.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Houston Rockets