Find os her

Golden State Warriors vandt mandag nat 129-83 over Phoenix Suns. Men det skete på usædvanligvis.

Midtvejs i første periode valgte Steve Kerr at give tegnebrættet videre til Andre Iguodala. Det var nu op til Iggy at tegne spil op og agere træner. Senere i kampen gav han opgaven videre til David West og derefter til Draymond Green. Også holdets timeouts blev styret af spillerne, hvor sidstnævnte håndterede størstedelen af dem.

Hvad der måske kunne betegnes som en respektløs handling af Steve Kerr, overfor et håbløst Phoenix mandskab, der har tabt 11 ud af deres seneste 12 kampe, handlede udelukkende om at nå ind til hans hold.

“Det er spillernes hold, og de er nødt til at ejerskab over det. Som trænere er vores job at vise dem den rigtige vej. Guide dem, men uden at tage kontrollen. De bestemmer deres egen skæbne, og jeg føler ikke, vi har været fokuseret nok den sidste måned. Derfor føltes det som det rigtige at gøre,” sagde Steve Kerr efter kampen ifølge ESPN.com.

Om han nåede ind til sine spillere eller ej, så var flere af Suns’ spillere ikke tilfredse med situationen.

“Det viser en mangel på respekt overfor os, men måske fortjener vi ikke respekt lige nu,” sagde Jared Dudley til ESPN efter kampen.

Phoenix’ cheftræner Jay Triano tog dog hele situationen med et smil, og jokede efterfølgende med at Kerr’s spillere spillede bedre uden ham som træner.

Phoenix Suns er 18-40 og nederlaget til Golden State var den fjerde gang i løbet af sæsonen, hvor de tabte med 40 point eller mere.

Suns kan dog trøste sig med, at deres trade deadline-tilførelse, Elfrid Payton, så god ud. Han lavede 29 point, otte rebounds og fem assists.

Tag med på Fullcourts NBA-rejse til New York - Læs mere her

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Mere fra Golden State Warriors