fbpx
Find os her

NBA

Derrick White giver Spurs håb for fremtiden

Derrick White spillede sit livs bedste kamp, og hjalp San Antonio Spurs til at tage en 2-1 føring i deres serie mod Denver Nuggets.

Foto: Screenshot

Derrick White er ikke et navn, den almindelig basketball fan kender. Men fortsætter han dette niveau, så er der ikke lang tid, før vi snakker om en ny stor San Antonio Spurs-guard.

Derrick White er gået fra ikke at få nogen tilbud til at spille college, til at være en sent første runde valg i NBA, til G-league, til at være startende point guard for San Antonio. Og i nat var han holdets bedste spiller. Spurs tog imod Denver Nuggets i tredje kamp af deres serie.

White var en faktor i kampen lige fra tip-off. Han scorede 26 point i første halvleg, som hjemmeholdet sluttede med et 21-8 run. Kun to spillere i Spurs’ historie har scoret 26 point eller mere i en halvleg i playoffs; Tim Duncan og Tony Parker. Spurs var aldrig bagud igen og vandt kampen 118-108. De har nu en 2-1 føring i serien. Derrick White endte med 36 point, fem rebounds, fem assists, tre steals og en rebound.

White var aggressiv lige fra start, og det var tydeligt, at han ikke havde glemt slutningen på kamp to, hvor Denvers Jamaal Murray scorede 21 point i fjerde periode – med White som den primære forsvarsspiller. At have en point guard, som kommer til kurven, er noget Spurs er vant til efter 16 sæsoner med Tony Parker. Alligevel sad publikum tilbage imponeret, da White ramte 12 ud af 14 i feltet. Når Denver sendte to spillere efter ham, var White hurtig til at finde den frie mand, og Spurs kunne spille fire mod tre.

Kamp fire spilles natten til søndag. Nu skal Mike Malone og Nuggets finde en måde at stoppe White på. Samtidig må de ikke glemme DeRozan og Aldridge, som altid er en offensiv trussel. Selv om det skulle lykkedes Denver at komme tilbage i denne serie og vinde, så er fremtiden lys for Spurs. Næste år vender Dejounte Murray tilbage fra en skade, som har holdt ham ude hele året.

Han fik en plads på Årets forsvarshold sidste år i NBA, og sammen med Derrick White vil han udgøre en af NBAs bedste forsvarsduoer på guardpladserne. Inden da bliver det imidlertid spændende at se, hvor meget mere White kan levere i dette års playoffs. Han har hævet sit spil i hver eneste kamp indtil videre.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Mere fra Denver Nuggets