fbpx
Connect with us

LA Clippers

Clippers har et skræmmende budskab til konkurrenterne

For anden gang denne sæson scorede L.A Clippers 150 point i kamp. I følge Kawhi Leonard kan holdet stadig blive bedre.

L.A Clippers vandt i nattens løb kampen mod Washington Wizards. Det er i sig selv ikke imponerende eller historisk. Men med cifrene 150-125 skrev dette Clippers hold sig ind i organisationens historiebøger.

Det er anden gang denne sæson, at lillebroren i Los Angeles scorede 150 point (den første var i kampe mod Atlanta Hawks, som endte 150-101). Før denne sæson var det kun sket én gang. Det var tilbage i 1998 i en kamp mod Toronto Raptors.

L.A Clippers blev det første hold nogensinde til at score 150 og kun have fire spillere som scorede i dobbelte cifre. Kawhi Leonard og Paul George scorede henholdsvis 34 og 31, mens Lou Williams havde 23 og Montrezl Harrell leverede 22 point og 15 rebounds. Williams og Harrall er to af de bedste bænkspillere i ligaen og i nat kom de også fra bænken.

Da Kawhi Leonard og Paul George vendte hjem til Los Angeles for at trække Clippertrøjen over hovedet, blev holdet med det samme denne sæsons favoritter. Indtil nu har de levet op til rollen. De har vundet 15 kampe, hvilket er næstflest i Western Conference.

Det er på trods af, at George startede sæsonen med en skade og Leonard stadig misser kampe på grund af en skade i sit ben. En lignende situation har cheftræner Doc Rivers aldrig set før.

“Jeg har aldrig været (i en situation), hvor vores to bedste spillere ikke har haft én træning sammen på vej ind til kamp 21 – ikke en,” sagde Rivers til ESPN efter kampen.

“Vi kan blive specielle”

Det mener The Claw efter endnu et offensiv eksplosion. “Jeg tror bare, at det vil tage tid for os at lære hinanden at kende,” sagde den forsvarende Finals MVP.

L.A Clippers scorer 115,4 point i snit i denne sæson. Det er næsten præcis samme antal som sidste år, men tager man skaderne i betragtning, må der forventes, at holdet kun forbedres igennem sæsonen. Sidste år scorede holdet 140 eller flere point i en kamp to gange. Det tal er allerede tre i denne sæson.

Og med to af de farligest en-mod-en spillere i Leonard og George og ligaens bedste pick’n’roll kombination i Williams og Harrell, vil holdet aldrig have problemer med at smide point i kurven. Hvis det er her starten, og Leonard får ret i, at de kun vil blive bedre – så vil holdets favoritstatus kun vokse. Ligaens andre titelkonkurrenter må hellere håbe, at det her er så godt, som det bliver for L.A Clippers.

Værd at vide:

  • Washington Wizards’ rookie Rui Hachimura havde sin unge karrieres bedste kamp med 30 point, ni rebounds og syv assists.
  • Det eneste andet hold i ligaen, som har scoret 150+ point i to kampe i denne sæson er Houston Rockets.
  • Det skete imod samme modstandere som Clippers; Atlanta Hawks og Washington Wizards.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in LA Clippers