fbpx
Find os her

NBA

Brug din NBA viden og vind en NBA-rejse med YouBet

På lørdag skydes NBA Playoffs i gang! Er du klog på NBA, så kan du vinde store præmier med vores partner YouBet. Det eneste du skal gøre, er at gætte udfaldet af alle serier frem til finalen.

Nu kan du endelig bruge din enorme NBA-viden til noget! Men du kan naturligvis også bare være heldig. YouBet er klar med en af de største konkurrencer nogensinde indenfor basketball. Hovedpræmien er nemlig en NBA-rejse for dig og en kammerat til Paris.

Udover dette er, der også et hav af andre spændende præmier på højkant. Bl.a. rejsegavekort og gavekort til YouBet.

Læs mere om konkurrencen, og lav din bracket allerede nu på Youbet.com

Er du i tvivl om udfaldet på nogle af serierne, så kan du også hold øje her på Fullcourt, hvor vi de næste dage vil give vores bud på en bracket.

Det er simpelt, du skal blot gætte resultatet af serierne. For hver rigtigt resultat og vinder af serierne, optjener du desuden free bets til YouBet.

Du skal nå at sætte din bracket senest på lørdag kl. 20:30.

Så hop ind på Youbet.com nu, for at deltage i konkurrencen.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra NBA