fbpx
Connect with us

LA Lakers

BREAKING: Davis-aftale endelig i hus

Endelig er der nyt i sagaen om Anthony Davis’ fremtid. Efter flere måneders spekulationer om superstjernens fremtid, er den nu faldet på plads. Davis skal fremover tørne ud for Los Angeles Lakers.

FOTO: Keith Allisson, Flickr.com

En af ligaens største profiler har fået ny hjemmebane. Anthony Davis skal fremover spille for Los Angeles Lakers. Det står klart efter et trade mellem Lakers og New Orleans Pelicans. I retur for Davis får Pelicans: Lonzo Ball, Brandom Ingram, Josh Hart og tre førsterundevalg, heriblandt årets fjerde valg.

Anthony Davis har været på rygtebørsen siden januar. Davis ville væk fra Pelicans og informerede klubben i slutningen af januar. Det har hele tiden stået klart, at det var et af de store markeder, der ville få fingerne i superstjernen. Både Brooklyn Nets og New York Knicks har været mulige destinationer.

New Orleans Pelicans har nu skabt et ungt hold, med en masse potentiale. Med tre nye unge spillere, første- og fjerdevalget i årets draft samt ydligere tre førsterundevalg, ser fremtiden lys ud for Pelicans.

Los Angles Lakers har nu fået endnu en stjerne i folden. Kombinationen af LeBron James og Davis bliver spændende at følge med i næste sæson. Lakers har stadig også muligheden for at tilføje flere stjerner i løbet af sommeren.

Næste kamp

More in LA Lakers