fbpx
Find os her
Forrige1 af 3Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Kasper Duun

Guard: Damian Lillard

(73 kampe – 26,9 point – 4,5 rebounds – 6,6 assists)

Lillard havde en formidabel anden halvdel af sæsonen, hvor han, i en historisk stærk West, førte sit hold til en tredje plads.

Guard: James Harden

(72 kampe – 30,4 point – 5,4 rebounds – 8,8 assists)

Intet All-NBA første hold, uden årets MVP. James Harden har været et beskægget monster.

Harden with the Eurostep, Stepback-3, And Harden goes to the line. Vi har hørt det alt for meget denne sæson, fordi han har været så dominerende. Meningerne er mange om Houston Rockets’ superstjerne, men der kan ikke herske nogen tvivl om hans usædvanligt store talent.

Forward: LeBron James

(82 kampe – 27,5 point – 8,6 rebounds – 9,1 assists)

Dette har muligvis været James’ bedste sæson nogensinde. I hvert fald, hvis man ser på hans individuelle præstationer. Som hold, er sagen dog en helt anden.

Forward: Kevin Durant

(68 kampe – 26,4 point – 6,8 rebounds – 5,4 assists)

I en sæson med svingende resultater (De får trods alt stadig et andet seed i West) og mange skadesproblemer for Golden State, kunne Kevin Durant i store dele af sæsonen se sig selv, som holdets eneste go-to-guy. Durant er ofte blevet overset i All-NBA’s henseende, men man må ikke negligere hans enorme betydning og ekstreme talent. Han er en af de tre bedste spillere i ligaen. Punktum.

Center: Anthony Davis

(75 kampe – 28,1 point – 11,1 rebounds – 2,6 blocks)

Folk har nævnt det i flæng, og han blev et helt fænomen efterfølgende (Et større fænomen end The Brow allerede var.) Men Post-Boogie-Anthony Davis, var en forvandlet Anthony Davis, som gjorde alle omkring sig bedre og selv lagde den ene bold i kurven efter den anden.

Forrige1 af 3Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Tag med på Fullcourts NBA-rejse til New York - Læs mere her

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Mere fra NBA