fbpx
Find os her

Landshold

U18 kvinder tabte snævert

Det blev desværre ikke til en semifinaleplads for de danske u18 kvinder.

Foto: Arkivfoto

Der var store forhåbninger forud for opgøret, men med et smalt nederlag på 62-58 led Danmarks drømme om en semifinaleplads et stort knæk fredag aften.

De danske piger lagde bedst fra land, men i store dele af kampen skulle de prøve at komme fra baghjul. Midt i tredje periode var der blot et enkelt point mellem holdende, men derfra var tyrkerne en anelse bedre.

Der var en chance ved stillingen 54-50 i Tyrkiets favør midt i fjerde periode, men en scoringsspause fra begge hold på næsten fire minutter holdt Danmark fra at lave comebacket.

Juliana Okosun var en af Danmarks helt store profiler. Hun var eneste spiller i kampen med en double-double. Det blev til 18 point, ti rebounds, to steals, en imponerende skudprocent på 75 og en effektivitet på 25.

U18 kvinderne spiller allerede igen idag kl. 16:30. De møder Holland i første kamp om placeringerne fem til otte. Vinder Danmark, møder de vinderen af Portugal – Rumænien i kampen om femte-/sjettepladsen. Taber de, møder de ligeledes taberen af det andet opgør i kampen om syvende-/ottendepladsen.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Mere fra Landshold