fbpx
Connect with us

Internationalt

Iffe Lundberg vinder kamp efter fænomenal præstation i slutminutterne

Med 13 point i løbet af de sidste 3 minutter sikrede Iffe Lundberg sit polske hold deres anden sejr i VTB United League.

Iffe Lundberg kunne lørdag aften sikre sit polske hold, Zielona Gora, deres anden sejr i den hårde VTB League.

Zielona var på forhånd store underdogs til opgøret mod russiske Unics Kazan, og det polske mandskab kom også hurtigt bagud 1-10. Herfra satte Zielona sig dog på opgøret, blandt andet takket være en velspillende Iffe Lundberg. Mod slutningen af kampen lignede det dog, at Kazan ville leve op til favoritværdigheden og tage sejren, da de bragte sig foran 80-82 kort før tid.

Ved stillingen 82-82 ramte Iffe Lundberg først en fri 3’ere på et indboundspil. Kazan svarede tilbage med et 2-pointspil, men Iffe var ikke færdig. Først ramte han en presset 3’ere med 40 sekunder igen, og til sidst lukkede han kampen med i alt fire straffekast.

Iffe Lundberg endte kampen med 32 point, 2 rebounds og 5 assists. 13 af pointene kom inden for de sidste 3 minutter af kampen. Han blev i øvrigt den første Zielona Gora spiller til at score 30 point i en VTB kamp nogensinde. Du kan se en kort highlight video fra opgøret her:

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Internationalt