fbpx
Find os her

Dansk/amerikanske Shavon Shields, har spillet en fantastisk sæson for sin italienske klub Trento, og interessen for hans underskrift i næste sæson er enorm.

24-årige Shields, har spillet en flot sæson i den bedste italienske række Serie A, og EuroCuppen med Trento, men hans præstationer i finalen, mod de nykårede mestre Olimpia Milano, var på et helt andet niveau.

I seks kampe i finalen snittede han nemlig 21 point pr. kamp, og scorede i to af opgørene hele 31 point for sit hold.

I sæsonen har Shields snittet 14,3 point, 3,8 rebounds, 2,5 assists og 1 steal pr. kamp i den italienske bedste række, mens han i EuroCup blev noteret for 11,7 point, 3,1 rebounds, 2,3 assists og 1,2 steals pr. kamp.

Shields har en pris på ”blot” 20.000$, og der forventes at han vil få en pæn lønforhøjelse, hvis han skulle vælge og blive i Trento. Sagen er dog at flere europæiske klubber har fået øjnene op for ham, efter hans flotte opvisning de seneste uger.

Både de tyske mestre FC Bayern München, og de spanske finalister Baskonia jagter ifølge flere medier, hans underskrift for den kommende sæson. Begge hold spiller i næste sæson i europas bedste klubturnering EuroLeague.

Udover de to EuroLeague klubbernes er de to spanske hold Valencia og Andorra også interesseret, men ifølge diverse medier, så han helst sig selv i EuroLeague til næste sæson.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra EuroLeague