fbpx
Find os her

EuroLeague

Shavon Shields taler om sin barndom, NCAA, Europa og ikke mindst sine danske rødder

Shavon Shields kan se frem til at blive en af de store profiler i EuroLeague i den kommende sæson hvor han forventes at blive starter for den spanske storklub Baskonia. Fullcourt fangede ham til et længere interview om både sin barndom, hans karriere, og ikke mindst fremtiden.

I årevis har vi jagtet Shavon Shields til et interview, og i forrige weekend blev det endeligt en realitet, da han var i Danmark med det danske landshold.

Den dansk-amerikanske spiller som er opvokset med en dansk mor og amerikansk far, Will Shields NFL Hall of Famer, valgte denne sommer at sige ja tak til tilbuddet om at hjælpe landsholdet for første gang.

Det blev udnyttet til et længere interview med den ydmyge spiller, som har utrolig stor potentiale og været igennem en fantastisk udvikling de seneste par år.

Der bliver blandt andet talt om hans barndom, hvorfor han valgte basketball, hans tid i NCAA, det europæiske eventyr med Fraport Skyliners Frankfurt og Trento, samt skiftet til storklubben Baskonia og udsigterne til at skulle spille i EuroLeague i den kommende sæson.

Sidst men ikke mindst blev der selvfølgeligt også snakket om hans danske rødder, og ikke mindst valget om at spille for det danske landshold.

Du kan også lytte til interviewet som en podcast ved at klikke her!

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra Eurobasket