fbpx
Connect with us

Baskonia

Shavon Shields rygtes til Real Madrid

Halv danske Shavon Shields rygtes til de spanske giganter fra Real Madrid.

Halv danske – halv amerikanske Shavon Shields er ifølge det spanske medie Piratas del Basket en mulighed for den spanske storklub Real Madrid. 

Real Madrid har siden 2011 haft Jaycce Caroll på holdet, men han kan måske være på vej væk nu. Her nævner Piratas del Basket Shavon Shields som en mulig erstatning for Caroll.

Det italienske medie Super Basket nævner, at også Milano skulle være interesseret i Shields.

Shavon Shields har i løbet af den seneste sæson haft 9,8 point og 3,5 rebounds pr kamp i EuroLeague og 11,7 point og 4,2 rebounds pr kamp i ligaen. Statistikker der kan være nok til at bane et skifte til enten de spanske eller italienske giganter.

25-årige Shavon Shields spiller til daglig shooting guard for spanske Baskonia og har tidligere repræsenteret det danske basketlandshold.

Opdatering: D. 28. Maj offentliggjorde Real Madrid, at de har forlænget med Jaycee Caroll, hvilket gør chancen for, at Shavon Shields skifter til det spanske storhold noget mindre.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Baskonia