fbpx
Connect with us

CSKA Moscow

NBA-veteran til CSKA

Den græsk-amerikanske Kostas Koufos har skrevet under på en toårig kontrakt med CSKA Moscow.

Efter godt 11 år i NBA skal den 30-årige Koufos prøve kræfter med topbasket i Europa for det russiske hold CSKA. Det er første gang i sin karriere, at han skal spille for et europæisk hold.

Den toårige kontrakt er med et såkaldt option out, hvilket vil sige, at han har muligheden for at træde ud af kontrakten efter det første år, og eventuelt vende tilbage til NBA igen. Ifølge Yahoo Sports får Koufos seks millioner i aftalen med CSKA.

Koufos kommer til et russisk hold med stor succes. CSKA havde en fortrinlig sæson(2018-19), de vandt overbevisende den nationale liga i Rusland, VTB United League. Derudover vandt de også EuroLeague, hvor de slog Anadolu Efes i finalen.

Nu skal Koufos med sin NBA erfaring forsøge at gentage CSKAs store succes fra forrige sæson. Han er en solid center, som kan score og rebounde. I feltet fylder han med sine 213 centimeter, og kommer til kurven med hurtighed og et godt touch, som gør ham til en farlig centerspiller.

Han spillede kun 42 kampe for Sacramento Kings og snittede, ikke imponerende, 3.7 points, 4.2 rebounds og 0.9 assist i sæsonen 2018-19.

Kostas Koufos har desuden været repræsenteret for det græske landshold, både som ungdomsspiller og seniorspiller. Han var med til at vinde bronze til EuroBasket 2009.

 

 

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in CSKA Moscow