fbpx
Find os her

EuroLeague

Luka Doncic vinder EuroLeague Rising Star-titlen for andet år i træk

19-årige Luka Dončić blev ikke overraskende kåret til EuroLeague Rising Star for andet år i træk i turneringen efter en fantastisk sæson for Real Madrid.

Foto: ACB Photo - A. Martinez

Den 19-årige Real Madrid-profil Luka Dončić, vinder titlen som EuroLeague Rising Star for andet år i træk i europas bedste klubturnering.

Ingen andre spiller under 22 år, har kunnet måle sig med den unge slovener Luka Dončić, i denne sæson i EuroLeague.

Dončić har i 31 kampe snittet 16,1 point, 4,8 rebounds, 4,4 assists og 1,1 steals pr. kamp, og anses også som en af favoritterne til at vinde MVP-titlen for sæsonen.

Dončić er ikke den eneste spiller som har vundet titlen to gange i træk. Bogdan Bogdanović og Nikola Mirotić vandt ligeledes titlen to år i streg.

Udover disse finder vi også navne som Alex Abrines, Kostas Papanikolaou, Ricky Rubio, Novica Veličković og Danilo Gallinari på listen. Du kan se hele listen ved at klikke her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra EuroLeague