fbpx
Find os her
EVN Efterskolen ved Nyborg

Udover sommerens første nederlag, fik Spanien også en kæmpe mavepuster eftersom Sergio Llull, måtte forlade banen med en ACL-ruptur i højre knæ onsdag aften.

Spanien spillede mod Belgien i en træningskamp op til EuroBasket 2017 på Tenerife. En kamp som spanierne tabte med 89-71, men endnu værre, en kamp, hvor spanierne tabte deres stjerneguard Sergio Llull.

LLull, misser i følge de første prognoser både EuroBasket, og formentligt hele den kommende sæson i Spanien og i EuroLeague, eftersom spanieren i følge meldingerne skal sidde ude i 7-9 måneder. Den mest optimistiske comeback dato siges at være marts 2018.

Den 29 årige spanier, har de seneste mange år været en af de bedste europæiske spillere, og dette kulminerede sidste sæson, hvor han vandt MVP-titlen i EuroLeague, med sine 16.5 point, 1.8 rebounds og 5.9 assists pr. kamp. En præstation der hjalp Madrid til at nå Final Four i turneringen. Derfor er det i den grad et stort slag for Spanierne, der var/er store favoritter til at genvinde EM-guldet.

Llull er dog på trods af skaden ved godt mod, eftersom han fra sin Twitter profil skriver: “Jeg vender tilbage! Tak for alle beskederne.”

Llull er den anden spiller Spanien har mistet denne sommer , eftersom Pau Ribas, også blev skadet denne sommer i opstarten til EM. Se mere om det spanske landsholds resultater og spillertrup ved EM, ved at klikke her.

Foto: FIBA – Ciamillo Castoria – Marchi

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra Eurobasket