fbpx
Connect with us

Basketligaen

Wolfpack tager anden Pro B sejr

Copenhagen var klart bedst i kampens to første periode, men en svær tredje og fjerde periode satte en stopper for sæsonens første sejr.

Copenhagen Basketball havde muligheden for at tage sæsonens første sejr, men trætheden satte ind. Det straffede BMS Herlev Wolfpack hensynsløst og tog deres sæsonens anden sejr med cifrenene 59-66.

En svigende præstation

Nørrebrohallen bød lørdag aften op for kampen mellem Copenhagen og Wolfpack. Copenhagen kom fra tre nederlag mod tre af ligaens mastodonter (Bakken, Horsens og Svendborg), så dette var først kamp, hvor de skulle møde et hold fra samme hylde. Wolpack havde derimod muligheden for at tage sæsonens anden sejr og cementere, at de er det stærkeste Pro b hold.

Copenhagen kom bragende fra start. De skød deres egen hjemmebane fuldkomment i smadder med usædvanlig træfsikkerhed. Efter kun seks minutters spil havde Copenhagen mønstret 18 point på 77% fra gulvet og fire treer med en effektivitetsrate på 100% procent.

Copenhagen var aggressive i defensiven og fik presset Wolfpack til at tage en række svære skud. Derudover var Copenhagen dominerende under kurven, hvilket gjorde det yderligere vanskeligt for Wolfpack at finde fodfæste i kampen.  De fandt dog noget af det gode spil frem mod slutningen af første periode, anført af en velspillede Dee Franklin, men han kunne ikke forhindre, at Copenhagen gik til første pause med en føring på 22-15.

Det var tydeligt, at Copenhagen har brugt sæsonens første tre kampe på at spille med de tunge drenge i tabellen. De overmatchede Wolfpack fysisk, særligt i reboundspillet, hvor Tyler Creammer var en mundfuld for ulvene.

Men som i Copenhagens tidligere kampe havde de problemer med at sætte en hel kamp sammen. I tredje og fjerde periode gik de fuldstændig kolde offensivt. Copenhagen scorede sammenlagt 18 point i tredje og fjerde periode, mens Wolfpack var konsekvente uden at være prægende.

Dette medførte, at Wolfpack kunne tage anden sejr over et Pro b hold ud af to mulige og er nu sammen med Bears Academy i spidsen af Pro b.

Solide Præstationer

Devin Thomas var Wolfpacks topscorer med 21 point. Dee Franklin sluttede med 11 point og holdte Wolfpack inde i kampen i først halvleg.

For hjemmeholdet havde Patrick Burke gang i endnu en god kamp med 21 point, mens Tyler Creammer var en mundfuld under kurven og ragede 11 rebounds til sig.

 

 

 

 

 

 

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er redaktør for Fullcourts Basketligadækning. Jeg laver statistisk for Bakken Bears og har kommenteret for Fanseat. Jeg sætter stor pris på dansk basket.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen