fbpx
Connect with us

Basketligaen

Værløse Blue Hawks vinder sikkert over Copenhagen Basketball

Blue Hawks levede op til favoritværdigheden og hev sejren i land, selvom Copenhagen Basketball kom bedst fra start.

Foto: Michael Andersen

Fredag aften tørnede Værløse Blue Hawks og Copenhagen Basketball sammen på førstnævntes hjemmebane i Søndersøhallen. Det var hjemmeholdet, der på forhånd var udråbt som store favoritter til at tage sejren, og det lykkedes også for Værløse-mandskabet at tage en sejr på 87-72.

Værløse lagde grundstenene til sejren i anden periode, og satte så tingene på plads i fjerde periode, hvor hjemmebanefavoritten punkterede al spænding i kampen.

Det var to hold, der gik ind til kampen med to forskellige udgangspunkter.

Hos Værløse Blue Hawks skulle man fortsætte, hvor holdet slap fra sidste kamp mod Bears Academy, der bød på sæsonens første sejr. Derfor er der ingen tvivl om, at aftenens sejr luner, da det nu er lykkedes at tage to sejre i træk.

Omvendt jagtede Copenhagen Basketball deres første sejr i sæsonen, eftersom man var løbet ind i fire nederlag inden aftenens opgør.

Tempofyldt og energisk opgør

Det var gæsterne fra Copenhagen Basketball, der kom bedst fra land. Med aggressivt og energisk forsvarsspil, lykkedes det for københavnerne at stresse Værløse, hvilket resulterede i mange boldtab og flere dårlige afslutninger fra hjemmeholdets side. Dermed førte Copenhagen an med 17-6 efter seks minutters spil.

Selvsamme strategi implementerede Blue Hawks få minutter senere, og det tempofyldte basket gav succes for hjemmeholdet, hvilket de fortsatte med kampen ud. På de sidste fire minutter af perioden formåede Værløse at lavet et 19-8 run, hvorfor holdene kunne gå uafgjort ind til anden periode med 25-25.

I anden periode kom Blue Hawks bedst ud af starthullerne, hvilket var en medvirkende faktor til, at det netop var Blue Hawks, der kunne juble som sejrsherre i sidste ende. Med godt holdspil og en flyvende Adam Heede-Andersen, der stod noteret for 14 point og 3 assists ved halvleg, kunne Værløse gå til pause med et 10-pointsforspring på 48-38, efter at have vundet perioden med 23-13.

Tredje periode blev en mere lige affære, hvor intet hold for alvor lykkedes med at slå et hul. Begge hold leverede god holdbasket med aggressivt forsvar og tempofyldt angrebsspil. Perioden endte 19-18, hvorfor Blue Hawks kunne gå ind til sidste periode med en føring på 11-point.

Kampen blev definitivt afgjort halvvejs i sidste periode, da Blue Hawks havde skabt sig et 12-0 run, og slukkede dermed Copenhagens sejrsdrømme.

Double-double

Adam Heede-Andersen viste gode takter i første halvleg af kampen, men det var dog holdkammeraten Mathias Bak Christensen, der må siges at være kampens spiller.

Ikke alene stod Christensen for nogle af kampens highlights, men han lavede også en double-double. Med 11 point, 10 rebounds, 5 assists og 3 steals fik han vist sine evner i både forsvars- såvel som angrebsspillet.

Hos Copenhagen Basketball var det anfører Nicklas Jønsson, der var bedst. Han sluttede af med 11 point, 8 rebounds og 4 assists.

Begge hold kan se frem til en udebanekamp, når de skal i aktion igen . På lørdag d. 31. oktober møder Værløse Blue Hawks BK Amager, og samme dag tørner Copenhagen Basketball også sammen med Bears Academy.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er skribent på Basketligaen. Når jeg ikke skriver artikler på Fullcourt, skriver jeg helt sikkert på en anden historie, da jeg til daglig studerer journalistik. Jeg har en stor interesse for basketball og et blødt punkt for dansk basketball, DeMar DeRozan og Russell Westbrook.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen