fbpx
Connect with us

Basketligaen

Team FOG Næstved henter to amerikanske guards

Efter en længere periode med stilhed fra Næstved, så er der i dag kommet to nye amerikanske guards på kontrakt for næste sæson.

På deres Facebookside har de offentliggjort Alante Fenner, der kommer til efter en sæson i Kosovo, hvor han spillede for både Golden Eagle Ylii og KB Trepca Mitrovic. Inden det spillede han Division 1 college for Savannah State University. For Mitrovic blev det til 17.5 point pr. kamp, 6.4 rebounds pr. kamp og 4.1 assist pr. kamp.

I pressemeddelelsen udtaler Sportschef Thomas Foldbjerg:

”Vi vil gerne undgå at stå med 3 spillere direkte ud af collegebasketball. Vi har vægtet europæisk erfaring i rekrutteringsprocessen. Alante Fenner giver os fleksibilitet i angrebet, hvor han kan spille flere positioner. Han kan score point.”

Head Coach Arnel Dedic sætter også lidt ord på den nye tilføjelse:

”Alante Fenner er en hård fyr på banen. Han kan spille hele 3 positioner. Jeg har vægtet størrelse og med sine 196 centimeter er han større end det vi normalt ser på position 1 og 2. Der er ingen tvivl om, at Alante Fenner også kommer ind med f.eks. flere rebounds end vi normalt ser på denne position. Han har en god forståelse af spillet i begge ender af banen. Jeg er rigtig glad for at vi har kunne hente ham ind.”

Alante Fenner ses til højre i billedet.

Udover Alante Fenner, så henter Næstved også DeAndre Shakur Abram, fra Milwaukee Panthers, der er et Division 1 college. Abram er ikke blevet offentliggjort af Næstved endnu, men hans agent skriver på Facebook, at han har skrevet under på en 1-årig kontrakt med klubben.

Abram er en 2,03 cm høj guard, der i gennemsnit havde 10,1 point, 6,3 rebounds og 0,7 assists pr kamp. Han har spillet fire år i college. De første to år for George Mason Patriots og de seneste to for Milwaukee Panthers. Næstved forventes at præsentere ham senere på ugen.

De

DeAndre Abram for sit college hold.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen