fbpx
Connect with us

Klubberne i Basketligaen er så småt i gang med at få sammensat trupperne til den kommende sæson, og nu har Svendborg Rabbits meldt sig på banen.

Lørdag aften præsenterede de den unge, danske center Jacob Enevold Jensen, som kommer til Sydfyn efter at have spillet college-basket i fire år på Drake University.

I sine fire år på Drake University snittede Jacob Enevold Jensen 18,1 minut per kamp med 5,1 point og 4,4 rebounds til følge. Det var dog primært i årene som andet- og tredjeårsstuderende, at han fik mest spilletid. På andetåret var Jacob Enevold Jensen startende center i 28 ud af 31 kampe, hvor det blev til 27,5 minut, 8,45 point, 5,77 reboounds og næsten et block (0,97) per kamp.

Den 23-årige dansker måler 215 cm, og er hentet ind for at være med til at dominere under kurven. Jacob Enevold Jensen er blevet udstyret med en toårig kontrakt, som han dog har mulighed for at komme ud af efter et år, hvis et interessant, udenlandsk tilbud skulle dukke op.

Foto: Peter Møller

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Basketligaen