fbpx
Connect with us

Basketligaen

Simon Bjørnebo er tilbage i Randers

Randers Cimbria fortsætter oprustningen denne gang i form af en tidligere klubmand, der forlader Bakken Bears

Randers Cimbria præsenterede lørdag deres nyeste erhvervelse for næste sæson. Der er tale om en gammel kending i form af Simon Bjørnebo.

Bjørnebo har spillet to sæsoner for Randers, inden han skiftede til EBAA og sidenhen Bakken Bears. Nu vender han så tilbage til Randers igen.

“De har bare vist mig stor interesse hele vejen igennem. Jeg havde andre tilbud i Danmark, men jeg har set, hvordan Randers Cimbria har udviklet sig de seneste år, og det tiltaler mig meget, at målsætningen er tårnhøj. Jeg vil rigtig gerne vippe Bakken af pinden, og jeg tror også, det er realistisk. Jeg er i hvert fald sulten,” fortæller Simon Bjørnebo til Randers Amtsavis.

Bjørnebo snittede i den seneste sæson 12 minutter per kamp for Bakken, hvori han gennemsnitlige scorede 4.8 point. Han nævner blandt andet manglen på spilletid som en af årsagerne til skiftet.

“Jeg føler, at jeg viste mig frem i Bears, men der var alligevel langt til spilletid. Jeg blev nedprioriteret og fik ikke chancen for at vise mit værd,” fortæller Simon Bjørnebo.

Kronjyderne har endvidere signeret Reggie Kissoonlal, Jordan Brangers og gjort Peter Hoffmann til ny cheftræner. Få det fulde overblik her. 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er redaktør for Fullcourts Basketligadækning. Jeg laver statistisk for Bakken Bears og har kommenteret for Fanseat. Jeg sætter stor pris på dansk basket.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen