fbpx
Connect with us

Basketligaen

Randers Cimbria tager sejren i tæt topopgør

Randers Cimbria fortsatte deres gode form onsdag aften med en sejr over Svendborg Rabbits på 101-91. Det var en tæt spillet kamp, men en godt fjerde quarter afgjorde opgøret til Randers’ fordel.

Utrolig tæt opgør

Svendborg Rabbits mødte op i Arena Randers fyldt med selvtillid efter tre sejre i træk til at starte sæsonen. Det var også tydeligt fra start, hvor de pressede Randers på alle parametre.

Rabbits kørte et fullcourt-pres, det forårsagede mange fejl fra Randers. Modsat så løb Svendborg dog ofte ind i fejlproblemer, hvilket gav Randers nogle nemme point. Føringerne bølgede frem og tilbage, men Randers Cimbria kunne gå til pause foran 52-51.

Tredje periode fortsatte på samme måde som første halvleg havde forløbet. En tæt affære med mange føringsskift, hvor ingen af holdene formåede at skabe en forskel.

Det afgørende punkt kom midtvejs i fjerde periode, da Svendborg Rabbits er foran 73:75. Her går Randers på et 10-0 run anført af en brandvarm Gathright.

Det kom Rabbits sig aldrig over, og så kunne Randers køre sæsonens fjerde sejr hjem. Punktummet blev sat med få sekunder igen, da Brantley Bynum sluttede kampen med et reverse-dunk.

Solide præstationer

Stats er ikke tilgængelige fra kampen, men de bedste spillere fra Randers Cimbria var Chris Nielsen, JJ og Gathright. For Svendborg Rabbits var det mere en holdindsats, men man kan alligevel fremhæve Levarity og Norfleet.

Næste kamp for Randers Cimbria er 24. ude mod BK Amager. Svendborg skal i aktion 26. hjemme mod Horsens IC.

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen