fbpx
Connect with us

Basketligaen

Randers Cimbria præsenterer ny spiller

Randers Cimbria har hentet den 21-årige Fenton Bradley Jr, og de har nu hidtil otte spillere på kontrakt til sæson 2020/21 i Basketligaen.

For lidt over en uges tid siden kunne Pro A-holdet Randers Cimbria præsentere 25-årige Jordan Brangers som ny mand på det kronjyske mandskab, og nu er der igen nyt på spillerfronten fra sidste sæsons sølvvindere.

21-årige Fenton Bradley Jr er blevet hentet til klubben efter fire år på college, og nu er Randers-truppen oppe på otte mand til næste sæson, idet at Bradley Jr tilslutter sig et hold som allerede for nyligt præsenterede Jordan Brangers, Chris Nielsen, Casper Stage, Anton Hansen, Brantley Bynum, Oscar Alm og Baru Adjehi på kontrakt til sæson 2020/21.

Bradley Jr er født og opvokset i USA, men da han har statsborgerskab i Belize, vil han ikke komme til at tælle som randhusianernes tredje amerikanske signing.

“Solid i alle facetter af spillet”

Randers´ nyeste signing spillede sidste år på Western Connecticut State University – et college, som befinder sig i NCAA division 3. Den unge Bradley Jr snittede 16,2 point, 6,2 rebounds, 1,3 assists og 1,2 steals på 24 minutters spilletid i hans senior år på college.

Nu vender amerikaneren snuden mod Danmark, og trænerstaben hos Bradley Jr’s nye arbejdsgiver ser stor potentiale i den alsidige forward, og de venter spændt på at se ham i aktion i Randers-trøjen.

“Potentialet er rigtig stort, så vi er superglade for at få ham ind. Hans atletiske evner taler for sig selv. Han er ekstremt hurtig og højtflyvende, men han er egentlig solid i alle facetter af spillet,” siger Mike Nielsen,  forretningsfører i Randers Cimbria og hovedansvarlig for at rekruttere nye spillere, til Randers Amtavis.

En af Fenton Bradley Jr klare styrker er, at han er en meget alsidig spiller som kan få flere roller i kampene, og det er noget, som Mike Nielsen ser meget positivt på.

“Han (Bradley Jr, red.) kan bruges som altmuligmand og kommer til at få forskellige roller i kampene. Indtil videre har vi Jordan Brangers, Brantley Bynum og Chris Nielsen som scorere, og der er Fenton et ekstra godt våben at have, fordi han kan komplimentere de andre perfekt og giver os ekstra strenge at spille på,” siger Mike Nielsen til Randers Amtavis.

Du kan se nogle highlights fra Fenton Bradley Jr´s sidste år på college lige herunder:

Randers Cimbria spiller deres første kamp i sæson 2020/21 i Basketligaen d. 7 oktober hjemme i Arena Randers mod Bears Academy.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

19-årig skribent bosat i Aarhus. Jeg dækker både NBA og Basketligaen og kan ofte findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

More in Basketligaen