fbpx
Connect with us

Basketligaen

Randers Cimbria præsenterer amerikaner: “Han bliver en stor profil for os”

Randers Cimbria har her til morgen præsenteret klubbens første tilgang til den kommende sæson i form af en amerikansk point guard, der er udset til at være holdets styrmand til den kommende sæson.

I Randers Cimbria kan Chris Nielsen og resten af spillertruppen se frem til at byde en ny holdkammerat velkommen i form af den 25-årige amerikanske point guard Jordan Brangers.

Det står klart efter, at Randers Cimbria her til morgen har offentliggjort, at randrusianerne har sikret sig amerikanerens underskift.

Den 188 cm. høje point guard bliver dermed klubbens femte spiller til den kommende sæson, der foruden nyerhvervelsen består af Chris Nielsen, Anton Hansen, Adjehi Baru og Brantley Bynum.

Jordan Brangers er en direkte erstatning for Corey Silverstrom, da Brangers er tiltænkt samme rolle, som Silverstrom spillede sidste sæson for Randers.

Førsteprioritet

I Randers jubler forretningsfører for Randers Cimbria, Mike Nielsen, over, at det er lykkes klubben at kunne hente en spiller som Jordan Brangers. Nielsen fortæller, at Jordan Brangers har været den spiller man ønskede at hente fra første gang man så ham.

“Jeg er meget tilfreds med ham som erstatning for Corey (Silverstrom, red.). Han har spillet i den tyske Bundesliga, som er en af de bedste ligaer i Europa, og han bliver en stor profil for os. I Tyskland snittede han 12,3 point i ti kampe, og alene det siger noget om hans niveau. Jeg har brugt tusinde timer på at se spillere, og Jordan (Brangers, red.) var vores førsteprioritet, så vi er meget glade,” siger Mike Nielsen til Randers Amtsavis.

Ifølge Mike Nielsen er det særligt i offensiven, at Randers Cimbria-fansene skal sætte sin lid til amerikaneren. Brangers besidder nemlig nogle klare spidskompetencer, som kun få i den bedste danske række også kan matche.

“Han skal nærmest bare over midten, så er han farlig. Han har et vanvittigt skud og bliver uden tvivl blandt de bedste i ligaen til den disciplin. Han er utrolig sikker med bolden og kommer til at styre vores hold,” slutter Mike Nielsen.

Jordan Brangers spillede senest fire kampe for Rayos de Hermosillo i Mexico, hvor point guarden snittede hele 25,8 point pr. kamp.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er skribent på Basketligaen. Når jeg ikke skriver artikler på Fullcourt, skriver jeg helt sikkert på en anden historie, da jeg til daglig studerer journalistik. Jeg har en stor interesse for basketball og et blødt punkt for dansk basketball, DeMar DeRozan og Russell Westbrook.

More in Basketligaen