fbpx
Connect with us

Basketligaen

Randers Cimbria henter amerikansk guard

Randers Cimbria har hentet deres tredje amerikaner til klubben. Den nyeste mand hedder Tyre Gathright og er 23 år gammel.

Randers Cimbria kunne onsdag morgen byde den amerikanske guard Tyre Gathright velkommen til klubben.

Den 194 centimeter høje guard kommer til Randers efter en sæson hos svenske Norrköping Dolphins som spiller i den bedste række i Sverige. Sæson 19/20 var amerikanerens første udlandseventyr. Gathright snittede 14,7 point, 2,5 rebounds og 1,1 steals i 33 kampe i hans debutsæson.

Gathright er en solid scorer, og hans evne til at sætte point på tavlen kan gøre ham værdifuld for det kronjyske mandskab.

“Han passer bare godt ind, fordi han kan flere facetter i spillet. Han skal både score og sætte de andre i scene. Blandt andet skal han være med til at føre bolden frem, så han på den måde er med til at sikre, at vores modstandere ikke blot skal lukke én eller to spillere ned i den fase af spillet,” forklarer Mike Nielsen, forretningsfører i Randers Cimbria, til Randers Amtsavis.

“Vi har store forventninger til ham. Han kan score på mange forskellige måder. Det viste han også i Sverige i sidste sæson,” lyder det videre fra Mike Nielsen.

Cimbria-truppen tæller nu tre amerikanere.

Du kan se highlights herunder:

Gathright kan trække Randers Cimbria-trøjen over hovedet for første gang d. 7 oktober, hvor Bears Academy gæster randrussianerne.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

19-årig skribent bosat i Aarhus. Jeg dækker både NBA og Basketligaen og kan ofte findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Basketligaen